2017. december 15., péntek

Bookmas Day Four

Sziasztok!
Mára egy Karácsonyi Book Tag-el készültem. Remélem tetszeni fog nektek. Lássuk:

Kapcsolódó kép1.Melyik karaktert szeretnéd, hogy a Télapó a Karácsonyfád alatt hagyja?

Julian-t az Éjfél kisasszonyból. Julian egy tökéletes karakter, nem meglepően, hiszen Cassandra Clare találta ki. Nem csak hogy helyes, hanem még szerető,gondoskodó,figyelmes,művészi,okos és humoros. Mit kívánhatunk még egy sráctól?

2.Melyik karaktert szeretnéd megcsókolni a Fagyöngy alatt?

Augustus Waters-t szeretném a legjobban megcsókolni az összes könyves szereplő közül, és nagy szerencsémre hozhatom is ezt a példát ennél a kérdésnél, mert idén újra elolvastam a kedenc könyvemet,aminek ő a főszereplője.Azért is nem őt kértem a Karácsonyfám alá, mert ha már megcsókolom, akkor tuti megvan a telefonszáma és randzunk is(de szép is lenne).

3. A karácsonyi kívánságlistádat írod a Télapónak. Mi a top 5 könyv,amit szeretnéd?

Cassandra Clare-Árnyak ura, Stephanie Garber-Caraval, Angie Thomas-A gyűlölet amit adtál és J.L.Armentrout-Bízz bennem könyve. Karácsonyra remélhetőleg meg is tudom magamnak venni ezeket a könyveket.

4. Titkos Télapó Roxfortban.Mit szeretnél a legjobban kapni?

Huhh. Már az maga is egy hatalmas ajándék, hogy Roxfortban lehetek. Ennél többet ritkán tud kivánni az ember. Én csak annyit kérnék, hogy hadd legyen egyszer egy ottani hetem, ahol lenne időm megismerkedni Harryvel,Ronnal, mindannyiunk példaképével Hermione-ével, ahogyan Neville-is és Dracoval is és persze a csodálatos tanárokkal. 

5.Van egy napod, amit egy fandom karaktereivel és ha van film adapációja, akkor a film szereplőkkel tölthetsz. Melyik Fandomot választanád?

Nehéz választás, azok közül is, amiket idén olvastam, ám én mégsem a legeslegegyertelmbb választ fogom adni(ami a Csillagainkban a Hiba lenne), hanem csak a másodikat. Hehe.. Vagyis legszívesebben az Alkonyat szereplőivel töltenék el egy napot és a színészekkel. Leírhatatlanul boldog lennék, ha ez megtörténne valamikor.

6.Melyik misztikus lényt szeretnéd, hogy helyettesítse Rudolphot,hogy találkozhass vele?

Kapcsolódó képEgy furkász a Legendás Állatok és megfigyelésükből. Most csak képzeljétek el, ahogyan egyszer csak megjelenne ez a kis cukorbogyó és addig szeretgethetnétek, ameddig csak szeretnétek. Hát nem lenne fantasztikus?

7.Meghívsz 10 karaktert az Újévi Bulidra. Kiket választasz?

Flórát és Danit a D.A.C sorozatból, Hazel Grace-t természetesen, Jamie-t és Claire-t az Outlander-ből, Cat-et és Levi-t a Fangirlből, Eriket és Eadlyn-t a Párválasztó sorozatból. Hűha, valószínűleg elájulnálak, ha megjelennének nálam.

8.Melyik karakter lenne  jó Télapó? 

Butaság vagy nem butaság, de elsőként Celeane ugrik be,ahogyan Mikulás satyival a fején járkál a gyerekhez, borzasztóan fanyar mosollyal az arcán, miközben a puttonyában testrészek vannak, majd a gyerekek ajándéka után(ami azért csoki lenne),kivinné a királnyak a testrészeket, miközben eénekli a Kis Karácsony,Nagy Karácsony-t.

Ennyi lenne mára. Remélem tetszett ez a bejegyzés, holnap újra írok,
Addig is Sziaszok, 
Margaréta Blogger

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése