2017. december 19., kedd

Bookmas Day Eight

Sziasztok!
Eltudjátok hinni, hogy már csak 4 nap van hátra karácsonyig? Hihetetlen! Olyan gyorsan telik az idő, hogy még észre sem vettem, de már vége is van az évnek. Mára egy kedves BookTube-s lány Book Tag-jével készültem. Kezdjünk is neki!

A szerelmes madarak: Melyik két karaktert szeretnéd egymással látni a fagyöngy alatt?

ÉJFÉL KISASSZONY SPOILER:Julian-t és Emmát szeretném a legjobban együtt lánni a fagyöngy alatt, mert akkor tudjuk, hogy végre kiderítették, hogy hogyan lehetnek együtt, még akkor is ha parbatik-akik között,mint tudjuk titkos a szerelem.


A nem passzolók: Melyik két karakter ragadna a fagyöngy alatt csók nélkül?

Képtalálat a következőre: „christmas tumblr”Hűha, nehéz döntés, de szerintem Mia és Micheal maradna, abban az esetben, ha mindenki őket nézi. Semmiképpen nem csókolóznának akkor, ha valaki nézné őket. Maximum Micheal megfogná Mia kezét, de szerintem még az arcpuszit sem bírná megtenni, elég sokáig.


A Grincs: Melyik karakter maradna érzelemmentes Karácsony alatt?

Sárkány a Rengeteg című könyvből. Nem hiszem, hogy ő nekiállnak karácsonyi zenéket hallgatni,és adventi kalendárt tartani. Már a gondolata is rendkívül vicces.


A Rosszak Listája:Melyik karakter dühített fel annyi embert, hogy a végén senki nem vesz neki ajándékot?

Dorian apja a Trónok Harcába. Szerintem amúgy is rendkívül sokan utálják őt. A Tűz örököse után azt tudom mondani, hogy szerintem senki nem venne neki idén ajándékot, még a saját fia sem. És ez érthető is, hiszen Dorian apja(nem jut eszembe a neve) egy borzasztó ember


A csaló: Melyik szereplő intézne el egy hamis randit, csak hogy ne kelljen egyedül megjelennie

Képtalálat a következőre: „christmas tumblr”Wren, Cat iketesója a Fangirl-ből. Wren teljes ellentéte az ikertesójának. Magabiztos, bulizós,amíg Cat szorong,imád egyedül lenni és kicsit furcsa is néha. Jó Wrennek a végén lesz barátja,de szerintem ő simán hívna akárkit, csak, hogy ne kelljen egyedül mennie.



A karácsonyi énekes: Melyik karakterre kell ráordibálni,mert a Stop táblánál megállt karácsonyi dalokat énekelni?

Gwendolyn az Időtlen szerelem triológiából és a legjobb barátnője Leslie. Nem is kérdés, hogy miért őket hozom példának. Csak gondoljunk arra, hogy egyszer egy időutazás alatt magával vitte a telefonját és szelfizett egyet pár főemberrel, 150 évvel ezelőttről.Plusz mindketten bohókás tinik.

A balfácán: Melyik karakter döntené fel véletlenül a karácsonyfát?

A legegyértélműbb megoldással fogok jönni, az pedig Bella lesz az Alkonyatból,még mielőtt vámpír lett volna. Bella rendkívül hasonlít rám, és magamról tudnám elhinni, hogy borzasztóan szerencsétlen vagyok, ahogyan ő is.

A spicli:Melyik karakter rontaná el a meglepetést avval, hogy próbálná kitalálni mik is az ajándékok?

Olive a Vándorsólyom Kisasszony Különleges Gyermekei triológiából. A kis Olive szerintem annyira boldog lenne, hogy végre tényleg karácsony van és nem mindig ugyanaz a nap,plussz régóta nem kapott semmit, szóval biztosan tudni szeretné, hogy mit kap ajándékba.


Ennyi lenne mára. Holnap írok,
Addig is sziasztok:
Margaréta Blogger

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése