2016. december 18., vasárnap

Bookmas Day Two

Sziasztok! 

Ma olyan könyveket fogok mondani, ami nagyon érdekel, ám sajnos idén nem tudtam elolvasni, De jövőre biztosan elfogom.  A könyvek egyikét sem birtokolom, ezek most csak Ifjúsági Irodalmak lesznek, a szépirodalomról majd később.
Szóval az első ilyen könyv:
Fülszöveg:
 regény egy pszichológiai krimiszálakkal átszőtt romantikus történet, de van benne humor, szenvedély, feszültség, akció és erotika is. A történet egy olyan világot próbál bemutatni, amely kívülről csillogónak, izgalmasnak, boldognak tűnik, de valójában árnyék fedi. 
A fiatal színész, Adam Swanson egész életében az árnyék közelében élt, de az egyik pillanatról a másikra kebelezte be őt. Az újságok, a rajongói, de még a környezetében élők nagy része sem ismeri igazán. Adam a paparazzik és a rajongók zaklatását is elég nehezen viseli, de ezt még tetézi az is, hogy elkezd furcsa üzeneteket, ajándékokat és telefonhívásokat kapni. 
A zűrzavar közepén feltűnik egy lány az életében, Camilla Jones, akinek semmi köze az Árnyékvilághoz, mégis bezárkózva, napfény nélkül éli az életét egy múltbeli sérelem miatt. 
Egymást segítik ki a világosságra hosszú és nehéz küzdelmek árán, melyek során önmaguk kétségeivel, bizonytalanságával és a külvilág emberi „démonjaival” kell megküzdeniük.

Amiért mindenképp el szeretném olvasni:
Szerintem ez a könyv csodálatos olvasmány lesz, a Fülszöveget nagyon érdekesnek találom, szerintem nem fogok unatkozni. A borító kimondottan tetszik, hiszen Angyal van rajta. :)
Jövőre inkább ilyen sorozat lezárós, újra olvasós évet szeretnék, ám azért egy-két új sorozat is befog csúszni, és tuti hogy ez is köztük lesz.

Egy ​új élet reménye

Fülszöveg:
Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.
A ​​fiatal Ezra Faulkner hisz benne, hogy mindenkire vár egy tragikus fordulat – azután történik meg minden, ami igazán fontos. Az ő tragédiája nem sokáig várat magára: egyetlen pillanat, és a fiú mindent elveszít. Egy cserbenhagyó gázoló egy rendkívüli estén törte össze Ezra térdét, a sportkarrierjét és a társasági rangját. Így kerül Ezra a bálkirályjelöltek élmezőnyéből a kirekesztettek asztalához, és így találkozik Cassidy Thorpe-pal, az új lánnyal. Cassidy senkihez sem fogható Ezra eddigi ismerősei közül. Irigylésre méltó könnyedséggel veszi az akadályokat, ragyogóan intelligens, és feltartóztathatatlanul repíti magával Ezrát egy végtelen kalandra. Ám miközben Ezra fejest ugrik az új kihívásokba, az új barátságokba és az új szerelembe, megtanulja, hogy a könyvekhez hasonlóan vannak emberek is, akiket félre lehet érteni. Fel kell tennie magának a kérdést: ha már történt egy tragédia, amely olyan sok mindent elrabolt tőle, mit veszíthet, ha még ezzel nincsen vége a balszerencsének?
A könyv egy lírai, szellemes és szívfájdító történet arról, milyen nehéz eljátszani a szerepet, amelyet mások elvárnak tőlünk, és hogy hirtelen, tragikus befejezésekből is kisarjadhat az új kezdet.
Amiért elszeretném olvasni:
Egy ideje ez a könyv már a kivánság listámon csücsül, ám mégsem volt rá eddig időm se pénzem hogy elolvassam/megvegyem/kikölcsönözzem/letöltsem, mert mindig más könyv jött amit még jobban elszerettem volna olvasni. Az első 10 oldalt elolvastam egyszer egy boltban, de azóta nem folytattam. Továbbra is kiváncsi vagyok. Remélem jövőre felveszem.

Dumplin' ​– Így kerek az élet

Fülszöveg:
Egy inspiráló történet a középiskolás Willowdeanről, aki megmutatja, mennyire fontos elfogadni magunkat úgy, ahogy vagyunk, hogy az életben esélyünk legyen az igaz boldogságra.
Amiért elszeretném olvasni: 
Most, hogy már én is középiskolás lettem, szeretném elolvasni ezt a könyvet főleg a témája miatt. Szerintem nem kell mindenkinek vékonynak lenni, mert ha mindenki vékony akkor mindenki egyforma, és pont ez a jó a különböző testalkatokban, hogy így mindenki más. 

Fedőneve ​Verity

Fülszöveg:
1943. október 11. Egy brit kémrepülőgép kényszerleszállást végez a náci megszállás alatt álló Franciaországban. A pilóta és utasa a legjobb barátnők. Egyikük megpróbálja túlélni. A másik már akkor elvesztette a játszmát, amikor még el sem kezdődött.
Gyönyörűen megírt, szívszorító regény egy felejthetetlen barátságról, amely a végtelen gonoszságnak is ellenáll.
Amiért elszeretném olvasni:
Szerintem hasonló olvasmány lesz számomra, mint a Könyvtolvaj volt. Már nagyon várom,hogy elolvassam, sok jót hallotam róla. 

Fangirl 

Fülszöveg:
Cath ​​imádja Simon Snow-t. 
Oké, Simon Snow-t mindenki imádja… 
Ám Cath-nek az egész élete abból áll, hogy rajong – amihez nagyon ért. Cath és Wren, az ikrek kisiskolás korukban menekültek a Simon Snow-sorozathoz, miután az anyjuk elment. 
Elolvasták a könyveket. Újraolvasták őket. Beköltöztek a Simon Snow-fórumokra, továbbírták Simon Snow történeteit, az összes premieren valamelyik szereplőnek öltöztek. 
Cath nővére nagyjából kinőtt a rajongásból, de Cath nem bír. Nem is akar. 
Most, hogy felvették őket a főiskolára, Wren megmondja Cath-nek, hogy nem akar egy szobában lakni vele. Cath kikerül a védelmi zónájából, ettől fogva egyedül kell megállnia a lábán. Lesz egy mogorva szobatársa, akinek a kedves fiúja örökké náluk lebzsel; egy regényíró professzora, aki szerint a fanfickel bealkonyult a civilizációnak; egy jóképű évfolyamtársa, aki csak a szavakról akar dumálni… és közben folyamatosan izgulhat lágyszívű, érzékeny apjáért, aki még sose volt igazán egyedül. 
Tehát az a nagy kérdés: kibírja-e Cath úgy, hogy Wren nem fogja a kezét? Elég nagy már ahhoz, hogy a saját életét élje? Egyáltalán fel akar-e nőni, ha a felnőtté válás ára az, hogy le kell válnia Simonról?

Amiért ezt a könyvet elszeretném olvasni:
Egyik kedvenc BookTuber-em egyik kedvenc könyve, és nagyon sok jót hallottam róla a BookTube-n. Szerintem nagyon fogom szeretni. Rainbow Rowell: Eleanor és Park-ját imádtam.


Köszi a figyelmet, hamarosan várlak titeket a Bookmas Day Three-vel. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése