2016. december 22., csütörtök

Bookmas Day Nine

Sziasztok!

Ma a kedvenc szerelmes páraimról fog szólni ez a bejegyzés. Remélem tetszeni fog nektek. Mindenképpen ajánlom a könyvek elolvasását is. :)

Hazel Grace Lancaster& Augustus Waters
Képtalálat a következőre: „hazel augustus” Képtalálat a következőre: „hazel augustus”
Hazel és Gus szerelme, egy véletlen találkozásból indul. Először barátok lesznek, majd többé szerettek volna válni egymásnak, de Hazel egy gránát hiszen akármikor meghalhat, és nem szeretné Gust ott hagyni.Ellátogatnak együtt Amsterdamba, ahol össze jönnek, ám kiderül, hogy Gus még rosszabb állapotban van mint Hazel. Az a sok betegséggel való küszködés, amit együtt élnek át a szereplők és az, hogy mennyire szeretik egymást egyszerűen lenyűgöző.Ha nem olvastad vagy ha nem láttad a filmet, akkor gyerünk! Hol éltél eddig ember???
Könyv/film: Csillagainkban a Hiba


Bella Swan&Edward Cullen
Képtalálat a következőre: „bella edward” Képtalálat a következőre: „bella edward”  Kapcsolódó kép
Egy vámpír, aki egy halandóba szeret bele, és egy ember, aki nem fél a vámpírtől és szerelmes. Egy tiltott kapcsolat, ami mindenkiből kihozza a lányt, és amit mindenki szeret. Egy történet, ami veled marad mindörökké. Ők voltak szerintem az első páros, akikkel Fandomságom kezdődött. Minden romantikus filmek elsője. (Azt hiszem olyan 9-10 éves voltam)
Könyv/film: Alkonyat sorozat

Katy&Daemon Black
Képtalálat a következőre: „katy daemon” Kapcsolódó kép
Nehézkesen áltam neki ennek a könyvnek, hiszen még sosem olvastam " U.F.O''-s könyvet és nem is nagyon szerettem az olyan témájú dolgokat. Aztán erőt vettem magamon és megvettem a sorozat első részét, és elolvastam. Nem bírtam letenni(Nagyjából egy hónap alatt az összes könyv megvolt és mind imádtam. Daemon és Katy története nem tündérmese, és nem kapják meg egymást rögtön, főleg mivel Katy nem tisztázza az érzelmeit, illetve nem akarja elhinni, hogy ő tényleg szereti azt a barmot. Csodálatos sorozat, mindenkinek el kéne olvasni.
Könyv/film: Luxen sorozat

Katniss Everdeen&Peeta Mellark
Képtalálat a következőre: „katniss peeta”Képtalálat a következőre: „katniss peeta”
Egy világ,ahol a gazdagok viadalokat rendeznek. Egy világ, ahol ölnöd kell, vagy téged ölnek meg. Ahol csak egy győztes lehet. Katniss és Peeta minden szabályt kihágnak avval, hogy egymásba szeretnek a viadalon és avval, hogy nem hajlandók megölni egymást. Harcolnak egymásért, veszélybe sodorva saját életüket.
Könyv/film: Az éhezők viadala Triológia

Louisa Clark&Will Traynor
Képtalálat a következőre: „louisa will” Kapcsolódó kép Kapcsolódó kép
Will egy baleset által tolószékbe kerül, és elveszti minden kedvét az élethez, holott előtte halmozta az élvezeteket. Louisa szegényes családban nő fel, és állást keres, amikor meglátja a hirdetést hogy mozgássérült férfihez keresnek segítőt. És jelentkezik. Louisa és Will ki nem állhatja egymást, ám a jég megtörik és mégis barátokká válnak. Az élet igazságtalanságai és nehézségei teljesen mértékben átérezhetők ebben a könyvben.Kapcsolatuk sok akadályt küzdött le. A kérdés a következő létezik Örökké éltek míg meg nem haltak?
Könyv/Film: Mielőtt megismertelek
Rentai Renáta&Anti-Kelemen Ádám( Cortez)
Képtalálat a következőre: „reni és cortez csók”  Képtalálat a következőre: „reni és cortez csók”
Reni és Cortez évek óta szerelmes egymásba, ám nem ismerik be egymásnak, folyton hülye döntéseket hoznak, és azt hiszik, hogy szerelmük viszonzatlan. Ám több mint 4 könyv után, az ötödik kötetben egy véletlen baleset folytán Cortez megtudja Reni érzéseit, és ő is szerelmet vall neki.   Összejönnek, ám nem is ők lennének, ha nem jönne közbe egy-két vicces szituáció.
Könyv: Szent Johanna Gimi sorozat

Aristotle Mendoza&Dante Quintana
Képtalálat a következőre: „aristotle és dante”  Képtalálat a következőre: „aristotle és dante”  Képtalálat a következőre: „aristotle és dante”
A kedvenc Meleg Párom. Ari és Dante története egy barátsággal kezdödik, ami sokszor több,ám ők ezt nem észlelik. Dantét majdnem elüt egy autó, de mivel Ari arrébb lökte őt, ezért Arit üti el. 1 évig távol vannak egymással, és csak leveleznek. Ari barátokra tesz szert és kiszemel magának egy hódításra váró lányt is. Dante füvezik,bulizik és élvezi az életet, barátnőjével, amikor is rájön, hogy nem érdeklik a lányok. Ari ezt furcsának találja. Amikor Dante haza jön újra barátok lesznek, sok kalandot élnek át együtt. Dante megcsókolja Arit, csak hogy megtudhassa, hogy a fiúkat szereti-e. Dante biztos másságában, Ari eltávolodik Dantétől mondván a lányokat szereti. Sok idő kell Arinak, míg rájön arra,amit már mindenki tudott, hogy szerelmees Dantéba.
Könyv: Aristotle és Dante a világmindenség titkainak nyomában

Hermione Granger&Ron Weasley
Képtalálat a következőre: „hermione ron” Képtalálat a következőre: „hermione ron” Képtalálat a következőre: „hermione ron”
Hermione és Ron kapcsolata az első perctől fogva lenyűgöző és egyértelmű az, hogy többek mint egyszerű barátok. Vannak pillanatok, amik ezt teljes mértékben egyértelművé teszik. Csak egy két példa rájuk:
- Ron beteg lesz, és álmában Hermione nevét nyöszörgi,amikor is mással jár.
- Nem meri elhívni a bálba, a 4.részben, és gyűlöli Viktor Krum-ot amiért a lány vele megy.
- Amikor meglátja Harry-vel csókolózni Hermionét a 7.részben ott hagyja a sátrat, és saját útjára megy.
- Legféltetebb titka, és legnagyobb félelme, hogy Harry-t választja helyette. (Ezt láthatjuk is egy Horcrux belsejében)
Könyv/film: Harry Potter sorozat

Jace Wayland&Clary Fray
Képtalálat a következőre: „jace clary” Kapcsolódó kép
Cassandra Clark összes könyvét imádom, tudom, hogy egy csomó csodás pár van még,de az egyik személyes kedvencemet hozom:Jace-t és Clary-t. Az első pillanat óta szeretik egymást, segítenek egymásnak és mindent megtesznek egymásért. (Még akkor is szeretik egymást titokban, amikor úgy hiszik testvérek) Jace tökéletessége  és Clary bátorsága annyira passzol egymáshoz! Ha egyszer nekikezdesz, akkor készülj, hogy ebből a körforgásból sosem fogsz kilépni, hiszen nagyon sok része van amik kapcsolódnak ehhez a világhoz.
Könyv/film/sorozat: Cassandra Clare összes könyvsorozata: Végzet ereklyéi, Angyal sorozat, Magnus Bane sorozat, Árnyvadász sorozat...

III. Richard "Dick" Campbell Gansey&Blue Sargent
Képtalálat a következőre: „gansey and blue” Képtalálat a következőre: „gansey and blue”
Gansey és Blue szerelmesek egymásba, ám mégsem lehetnek együtt, hiszen ha Blue akárcsak egyszer megcsókolja Gansey akkor meghal.A történet közben csomó izgalmas dolgot élnek át,közös barátaikkal együtt. A sorozatból 3 részt már olvastam, 1 rész csak angolul jelent meg eddig, de jövőre vagy talán idén is megjelenik az utolsó rész is. Nagyon várom már,remélem találnak valami módot, hogy együtt legyenek.
Könyv: Hollófiúk sorozat

Mia Foster Benelli&Patrick  Dewayne
Kapcsolódó kép Kapcsolódó kép Képtalálat a következőre: „couple we heart it”

Mia régóta esekedik Patrick után, aki legjobb barátnőjének bátyja, és rettenesen megörül annak,amikor Patrick is bevallja számára érzéseit. és végre együtt lehetnek, Ám akkor elmennek együtt a tenger partra, hogy egy csodálatos hétvégét tölcsenek el. Ám amikor egy kisfiút sodor messze a part, Patrick utána úszik és visszahozza a gyereket,ám Mia kutyája is elsodródik, Patrick őt is megszeretné menteni, ám egy nagy hullám jött, és Patrick nem tért vissza élve. Mia depresszióba esik és megpróbál Patrick után menni a tengerbe,ám nem sikerül számára és felébredése előtt elkezdi hallani Patrick hangját. és álmában találkozni is tud vele, így akad ideje elbúcsúzni.
Könyv: Szerelmem egy angyal sorozat

Lena Duchannes &Ethan Lawson Wate
Képtalálat a következőre: „lena ethan” Képtalálat a következőre: „lena ethan” Kapcsolódó kép
Hiába tiltott a kapcsolatuk, hiszen Ethan ember,Lena pedig Igéző,ők mégis kiállnak egymásért és sosem adják fel a regényt, a sorozatban, hogy megoldást találjanak a kapcsolatukra, még akkor is,amikor Lena sötét Igézővé változik Ethan keresi a megoldást,ahogy Lena is a saját útján Ethan és Lena szerelme nem is nagyon más,mint a hétköznapi embereké,ám több problémát kell átélniük.
Könyv/Film:  Caster krónikák Lenyűgöző teremtmények

Köszönöm a figyelmet, nemsokára még pár ilyen bejegyzést láthattok, és nemsokára a Bookmas végére érünk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése