2018. február 28., szerda

Február Wrap Up

Sziasztok!
Hatalmas hírem van számotokra. Ez a 100.ik blogbejegyzés itt. Hihetetlen, hogy ennyi mindent osztottam már meg veletek srácok. Nagyon boldog vagyok emiatt. Még sok ennyit! :)
Könyvek:
Vegyes véleményem van a könnyvel kapcsolatban. A könyv fülszövege nagyon meggyőzőt, izgatottan állltam neki,de sajnos csalódnom kellet. Ugyan az írónő említette, hogy a főszereplő buta lesz néha, de ilyen szintű hülyeségre nem számítottam. Egy részt érdekes volt látni az evés zavar mindkét zavarát egy személyen keresztül. Tanulság: Mindegy milyen vagy,ameddig boldog vagy.

Annyi év után végre elkezdtem újra olvasni a Harry Potter könyveket. Szerintem ez egy alapdarab, amit mindenki ismer és szeret. Öröm volt lefekvés előtt belecsöppeni a varázsló világba. Mindig jól esett, ki tudtam kapcsolódni vele. 
Az első rész után rögtön neki álltam a második rész olvasásának. Ugyan még nem fejeztem be a második részt, még is ide fogom számítani mert a könyv nagyobb részét ebben a hónapban olvastam el. Ezt a részt kimondottan élvezem, mert ez az egyik kedvenc részem az összes Harry Potter kötet között.


Véleményem a Könyves élményeimről:
Ebben a hónapban 2 teljes könyvet olvastam plusz egy felet. Ez rendkívül jónak számít az előző hónapihoz képest, amikor is mindössze 1 könyvet olvastam(Igaz a könyv ritka apró betűs volt és 700 oldalas). Mindenesetre elégedett vagyok a dologgal. Remélem következő hónapban még több könyv lesz.Sorozatok:
2x11-2x13: Ez a három rész is fergeteges volt, mint a többi. Egyszerűen kirobannok az örömtől, hogy SPOILER: Jughead&Betty újra együtt vannak. Azt viszont kimondottan nem értem, hogy mégis miért van az, hogy mostanság ennyi szünet van össz-vissz 3 rész után. Most is heteket kell várni, hogy megint legyen. Azért ez elég idegesítő szerintem.

4x04-4x10 VÉGE: Borzasztóan jó volt ez az évad is. Egszerűen imádtam a végkifejletet.Függővé tett a sorozat. Bővebben készül majd róla(is) egy kis mini-értékelés.

1x01-1x04: Régóta el szerettem volna kezdeni ezt a sorozatot, ezért is örülök annak, hogy most el kezdtem végre. Aranyos,pihentető,csajos darab. Nem az a fajta sorozat, amit egész nap szeretnék nézni,de esténkéntre néha kell ilyen is.
1x01-1x08: Nagyon népszerű mostanában ez a sorozat, ezért döntöttem úgy, hogy mindenképpen megnézek belőle egy részt, hogy lássam,mit dicsérnek ennyire.Nekem először nagyon furcsának tűnt az egész,de azért tovább nézzem. 2 napon belül megnéztem mind a 9 részt. IDE NEKEM A 2.ÉVADOT MOST!! és akkor még szerény voltam.
2x01-2x05: Mamával nézzük a sorozatot és kimondottan élvezzük.Teljesen más a másik sorozathoz képest, amit jelenleg nézünk(The Crown). Vidám, vicces,élet teli, valóságos karakternek ábrázolja Viktória királynőt és Albertet is. Albert(a férje) borzasztóan nagy kedvencem lett. Egyszerűen imádom úgy ahogyan van.


2x01-2x03: Legjob barátnőmmel kezdtük el nézni ezt az évadot. Mindkettőnknek nagyon tetszik továbbra is. Kimondottan csodás az, hogy a hangulata most is fantasztikusan hátborzongató. Látszanak a karakter fejlődések is már szépen.Véleményem a sorozatos élményeimről:
Ez  a hónap nagyon jól zárult sorozatok részén. 22 sorozat részt sikerült megnéznem. Egy teljes évadot és több fél évadot is.2 új sorozatot is kezdtem el(The end of the F**ing Word és a Gilmore Girls-t). Remélem,hogy a következő hónapom is ilyen lesz.Filmek:

Nagymamámmal néztem meg a moziban. Szerintem jó film volt. Mondjuk nekem nem lett a kedvencem,de mindenképp ajánlom mindenkinek, aki szereti a történelmet. Ha nem szereted ezt a filmet, ez a film számodra véleményem szerint élvezhetetlen lett volna. Érdekes volt,ám néha tényleg nagyon lassú folyású,de nem is volt baj ennél.


Barátnőimmel néztük meg a moziban. Először még nem szerettem ezeket a filmeket, de a harmadik részre már azt mondhatom, hogy kimondottan imádtam. Anastasia és Christian kapcsolata fantasztikus, hiszen most már nem csak testi kapcsolat van közöttük. Plusz pont a filmnek a gyönyörű számokért.
Apukámékkal néztem meg a moziban. Már olyan rég óta vártam erre a filmre(3évet), hogy szerintem már elég magasra raktam a lécet elvárások terén. A film első felében csalódtam is amiatt, aztán meg már hozta a szintjét. A film második felét imádtam. A vége tragikusan szomorú volt, sírtam is rajta,pedig moziban nem gyakran sírok a filmeken.


Korábban már láttam ezt a filmet, de úgy éreztem, hogy itt az ideje annak, hogy újra megnézzem, ezúttal a legjobb barátnőmmel. Mit ne mondjak, imádtam ezt a filmet ezzel az alkalommal is. Borzasztóan aranyosnak találom. A barátságból szerelem történe számomra egy sose megunható téma, hiszen nagyon valósághű.

Véleményem a Filmes Élményeimről:
Ebben a hónapban 4 filmet néztem meg, ami nem valami sok, ahhoz képest, hogy az előző hónapban egy kimagasló értékű filmet láttam(11 darabot). Mindenesetre minőségileg fantasztikus. Egy dologban még is LEG ez a hónap. Ebben a hónapban voltam eddig a legtöbbet moziban. 3x. És 2 volt egy hétvégén.


Véleményem a Hónapról:
Ez a hónap borzasztóan zsúfolt volt számomra. Sokat tanultam mind a suliban, mind az élettől. Új barátokat szereztem, barátságaim erősödtek és gyengültek is egyben. Emellet időt szántam néha magamra is(ezeket láthatjátok itt most). Márciusra egy hasonló hónapként gondolok most, bár szerintem most még több tanulás lesz,de ki tudja

Ennyi lett volna mára. Vasárnap írok,
Addig is Sziasztok,
Margaréta Blogger

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése