2017. május 15., hétfő

Ez vagy az Booktag

Sziasztok!
Ma egy Book tag-gel készültem nektek. Ami nem más mint az Ez vagy az Booktag. Senki sem hívott ki, de azért megcsinálom. :)

Olvasni a  kanapén vagy az ágyban?
Én mindig az ágyamban olvasok, betakarózva, egy teával és gyertyával. Emellet általában valami zene szokott a háttérben menni. 

Főszereplő férfi vagy nő?
Mind a kettő nagyon érdekes. És szerintem ez a sorozatottól függ.

Triológia vagy "Kvadrológia" Kvartett?
Triológia. Egy sorozat nagyon jó, ha épp akkor van lezárva mielőtt átváltozna egy túlhúzott hülyességé.

E/1 vagy E/3?
Általában E/1 jobban szeretem, mivel szerintem ezzel a fajtával sokkal jobban közel lehet kerülni a szereplőhöz.

Olvasás reggel vagy este?
A reggelek általában kapkodva telnek, szóval olyankor nem jut időm olvasni és szerintem a jutna akkor be se mennék a suli. :D Szóval így maradt az este.

Könyvtár vagy Könyvesbolt?
Mind a kettő. Könyvesboltba általában 2 havonta megyek és olyan 2 könyvet szoktam venni, viszont Könyvtárba minden hónapba megyek és általában 4-5 könyvek ki.(Bár nyáron 7-8at) Én úgy vagyok ezzel az egésszel, hogy csak azokat a könyveket veszem meg, ami nagyon közel áll hozzám, vagy amit tudom, hogy újra szeretném majd olvasni.

Megsirasson vagy megnevessen a könyv?
Mind a kettő. Ha azért kezdem el olvasni, hogy nevessek, akkor azt is szeretném a könyvtől kapni. Ha pedig azt szeretném, hogy megsírasson, na akkor biztos meg fog. Általában több siratós könyvet veszek a kezembe.

Fekete vagy fehér könyvborító?
Ez attól függ. Mondjuk szerintem az Alkonyat sorozat például nagyon csúnya lenne ha fehér borítós lenne. De nagyon sok fekete borítós könyvem van, és szerintem azok nem mutatnak annyira mint a fehérek. 

Karakter-orientált vagy Cselekmény orientált könyv?
Önző vagyok ha azt mondom, hogy legyen mind a kettő egyszerre? Ha a cselekmény jó, de a szereplőket utálom, akkor valószínűleg nem folytatom a sorozatot. Ha pedig a szereplők okésak,de a történet rossz akkor is abba hagyom.

Ennyi lenne mára. Nemsokára jövök egy Új Bejegyzéssel. Addig is sziasztok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése